Ce inseamna sa fii roman in ziua de astazi…..


Intr-o zi ajung la birou mai tarziu si fiind strada aglomerata nu am gasit loc de parcare, atunci am parcat pe rampa din fata garajului. Langa mine mai era o masina a vecinilor nostrii iar o domnisoara se uita lung la acea masina, ar fi vrut sa isi spele un pic masina. Prin preajma erau 3 barbati care pierdeau timpul la soare. Unul din ei o intreaba daca are nevoie de ajutor ca se ofera el pentru un “ciubuc”. Domnisoara il refuza spunand ca daca ar fi fost vorba de plata ar fi mers la spalatorie….. Si uite asa 3 baieti harnici se uitau cum domnisoara se chinuia sa isi spele masina.

Morala este ca romanul din ziua de astazi nu mai misca un deget daca nu “ii iese ceva”, din pacate din ce in ce mai multa lume gandeste si se comporta astfel. Romanii binevoitori, dispusi sa dea o mana de ajutor,ospitalieri se imputineaza pe zi ce trece.

Iar majoritatea din noi in graba in care traim nici nu observam ce se intampla fiind prea ocupati cu vietile noastre ca sa ne oprim 10 minute sa ajutam pe cineva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: